DK

Om Os

I de sidste 20 år har DPL ikke kun at opretholde produktionen af ​​højkvalitets eAsycure TM Cold UV Curing System, men også etableret en teknisk obligation med vores kunder ved at dele vores erfaring med ultraviolet trykning, belægninger og klæbemidler, der bindes på træ, glas , Metal, plast og papir. Fra vores laboratorium til vores kunders fabrikker hjælper vores specialist dem med at løse produktionsudfordringerne ved at vedtage de nyeste fremskridt inden for UV-teknologi.

 

I 2015 annoncerede DPL eAsycureTM LED Curing-system med høj energiudgang.

 

DPL LED-hærdningssystem er baseret på den nyeste LED-teknologi, som kombinerer med en høj effektiv og smart konstruktion, sikrer en stabil og perfekt hærdningskvalitet til forskellige typer UV-belægning, UV-udskrivning, UV-binding.

 

DPL er meget mere end bare produkter, vi deler også vores erfaring med UV-hærdning, UV-belægning og UV-binding på træ, glas, metal, plast og papirprodukter. Vi solgte mere end 3000 sæt UV-hærdningssystem til vores kunder i verden

 

DPL Inline seamless

holographic Printing Technology

- the most economic way to create holographic feature on your printed film or paper

Hvad er UV-hærdeligt blæk?

 

UV Curable blæk fungerer som flydende plastik. Da blækket udsættes for koncentreret UV-stråling, finder en kemisk reaktion sted, hvorved fotoinitiatorerne får blækkomponenterne til at tværbindes til et faststof. Sammenlignet med vandbaseret eller opløsningsmiddelbaseret blæk giver UV-hærdelig blæk evnen til at påvirke farvetætheden og billedkvaliteten positivt. Den anden og den væsentligste årsag til UV-blækvæksten er bekymring over miljøproblemer.

 

Hvordan vælger du det rigtige UV-hærdningssystem?

 

UV-blæk er typisk meget tykke. Selvom der findes lavere viskositeter, varierer UV-blæk i almindelighed fra 1000-5000 centipoise (sammenlignet med vandbaserede blæk i nærheden af ​​100 centipoier). Derfor er en rigtig UV-hærdelampe et af de vigtigste faktum, at alle printere skal overvejes.

 

Hvorfor er DOSIS Energy det vigtigste for UV-hærdningssystem?

 

Som du ved, er mere end 60% output af UV-lampe IR (opvarmning), betyder at du kun kan få 80 w / cm UV-energiproduktion selv fra en 200 w / cm UV-lampe, hvis lampen ikke har nogen særlig behandling.

 

Tre måder at forbedre din UV-hærdningseffektivitet på

  • Kold spejlreflektorbelægningsteknologi
  • Hot Mirror Coating teknologi til bundvindue
  • Focus Lens teknologi
  • Patentdesign godkendt af USA og EU
  • Safty proces arrpoved af UL og CE
  • Produktion i Danmark

 

  • Erfarne Team
  • Hurtig tilbagemelding
  • Hurtig levering
  • Bestil onlinee

Hurtig kontakt

 

 

Tel:+45 47339810

Email: dpl@dpl.dk

DPL Industri A/S Denmark

 

Specialist of UV LED Curing Technology

26 st th Hejrevang

DK-3450 Allerød Denmark

Tel: +45 47339810

© Copyright 2015. All Rights Reserved.